Cerere lider Tese
3 participanți
Pagina 1 din 1
Cerere lider Tese
Numele tau:Tutunica Nicolae
Numele sa-mp:Tese
Ore jucate:12
Poza /stats: checkme
De ce doresti lider(minim 50cuv):Doresc lider pentru a fi un player puternic si un jucator mai bun si am o experienta asta in conducerea unei factiune doar stii Piko.
La ce factiune iti doresti lider:Teroristi.
Stii regulamentul:Da il stiu.
Stii minim 3 comenzi?:Da stiu mai mult de 3 comenzi.
De ce doresti lider la factiunea aceasta?:Doresc lider la Teroristi pentru a face fata fortelor de ordine.
Poti lucra in echipa:Da pot lucra in echpa si sunt un lider devotat.
De ce crezi ca te vom alege pe tine si nu pe alt cineva lider?:Cred ca sunt un lider bun si ascultator.
Stii cu ce se ocupa factiunea ta:Da.
Iti place serverul nostru?:Normal daca nu imi placea nu jucam.
Date de contact(Skype/Yahoo):skype:nicuboss21
Te rugam fati o autodescriere(minim 100cuv):Buna eu sunt Tutunica Nicolae stau in minunatul oras Buzau si in vacante la Prahova imi place sa joc sa:mp CS si sa stau cu prieteni.Eu stau prieteni mei toata ziua la gaming sau la piscina cum ne vine noua sa facem deaceea suncem cei mai buni prieteni.
Alte precizari:Multumesc anticipat pentru timpul acordat.
Numele sa-mp:Tese
Ore jucate:12
Poza /stats: checkme
De ce doresti lider(minim 50cuv):Doresc lider pentru a fi un player puternic si un jucator mai bun si am o experienta asta in conducerea unei factiune doar stii Piko.
La ce factiune iti doresti lider:Teroristi.
Stii regulamentul:Da il stiu.
Stii minim 3 comenzi?:Da stiu mai mult de 3 comenzi.
De ce doresti lider la factiunea aceasta?:Doresc lider la Teroristi pentru a face fata fortelor de ordine.
Poti lucra in echipa:Da pot lucra in echpa si sunt un lider devotat.
De ce crezi ca te vom alege pe tine si nu pe alt cineva lider?:Cred ca sunt un lider bun si ascultator.
Stii cu ce se ocupa factiunea ta:Da.
Iti place serverul nostru?:Normal daca nu imi placea nu jucam.
Date de contact(Skype/Yahoo):skype:nicuboss21
Te rugam fati o autodescriere(minim 100cuv):Buna eu sunt Tutunica Nicolae stau in minunatul oras Buzau si in vacante la Prahova imi place sa joc sa:mp CS si sa stau cu prieteni.Eu stau prieteni mei toata ziua la gaming sau la piscina cum ne vine noua sa facem deaceea suncem cei mai buni prieteni.
Alte precizari:Multumesc anticipat pentru timpul acordat.
Mafia2000- Mesaje : 2
Data de înscriere : 31/05/2015
Re: Cerere lider Tese
Acceptat ! Si Piko , o daca sa mai inchizi topicuri fara sa votez si eu , iei down
Subiecte similare
» [Model]Cerere lider
» Cerere lider TheGood
» Cerere lider Sleeper
» cerere lider cristi1998
» [Model]Cerere unban
» Cerere lider TheGood
» Cerere lider Sleeper
» cerere lider cristi1998
» [Model]Cerere unban
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: